WordPress Update, Backup & Recovery Service

Written by admin - Wordpress Webdesign - No Comments

Wordpress update & recovery serviceWordPress websites die niet regelmatig worden up-to-date worden gehouden worden op den duur gehacked en/of krijgen incompatibility problemen. Dit komt omdat verouderde plugins of themes vaak niet meer werken met nieuwere versies van WordPress en beveiligingslekken bevatten die op den duur worden ontdekt en door hackers wordt deze informatie gedeeld waardoor ze eenvoudig WordPress sites kunnen hacken die deze verouderde software met beveiligingslekken bevatten.

Voorkom Schade & Het Mislopen Van Omzet Door Onbereikbare Sites!

Websites die door Google worden gecrawld en niet bereikbaar zijn voor langere tijd worden als minder betrouwbaar/belangrijk gezien en lager in rankings gezet van de zoekmachines. Daarnaast kunt u wanneer uw website offline is geen offerte en/of contact aanvragen ontvangen en zult u dus potentieel veel omzet mis gaan lopen.

WordPress Recovery Service

Door gebruik te maken van onze backup & recovery service weet u zeker dat er altijd een zeer recente WERKENDE BACKUP achter de hand is waarmee we uw website weer in de oude staat kunnen herstellen! Zo zorgen we ervoor dat er minimaal 2 backups beschikbaar zijn op de server waarmee we de site met slechts een druk op de knop kunnen herstellen en tevens een recente backup in de cloud bewaren voor het geval de hele server is aangetast. Wij zetten uw website GRATIS weer online indien uw site offline gaat.

Wat Kost De WordPress Backup & Recovery Service?

Voor slechts €147,-ex.BTW per jaar installeren en configureren wij voor u de backup & security plugins en zorgen ervoor dat de backups worden gedraaid voordat de updates worden gedaan. Twee keer per jaar zullen we de updates en upgrades draaien en na het updaten en upgraden van WordPress, de plugins en de themes controleren we of de site nog naar wens werkt en er niet ongewenste incompatibility problemen zijn opgetreden. Indien er wel incompatibility problemen zijn of de theme update heeft ervoor gezorgt dat het design is veranderd dan zullen we zonder extra kosten de WordPress website weer in oude staat herstellen en ervoor zorgen dat de site de laatste versies draait die geen incompatibility problemen veroorzaken. Oftwel wij ontzorgen u en u kunt genieten van een goed draaiende website.

Om te bestellen vult u ons contactformulier in!

Comments are closed.