WordPress Blog Netwerk Management Services

Effectief WordPress Blog Netwerk Met Centraal Beheerpanel

LET OP! De hieronder genoemde strategie is actueel op het moment van schrijven, de mogelijkheden veranderen erg snel en alleen wanneer u contact met ons opneemt kunnen we u adviseren wat voor uw situatie de beste oplossing is!

Het professioneel opzetten en bijhouden van een sterk blog netwerk zonder footprints is een hele klus en vereist de juiste kennis en kunde om een hoge kwaliteit netwerk neer te zetten. U wilt graag links kopen maar door alle verhalen van blog netwerken die worden ge-deïndexeerd bent u huiverig om links in te kopen. Als ondernemer heeft u geen tijd om uit te zoeken hoe u dit zelf moet opzetten en al helemaal geen tijd om nieuwe strategieën en hosting accounts uit te proberen met alle risico´s van dien. U kunt het zich namelijk niet veroorloven om middelmatige resultaten te behalen of uw blog netwerk ge-deïndexeerd te zien raken waarbij uw investering in tijd en geld als sneeuw voor de zon verdwijnt en u daarnaast ook nog eens schade oploopt doordat de rankings van uw money sites achteruit gaan. Ook het beheren en plaatsen van artikelen oftewel uw content marketing kan effectiever dan u wellicht nu doet. Voor deze ondernemers hebben we een service opgezet waarbij u alle vruchten plukt van een eigen professioneel opgezet privé link netwerk maar niet de lasten draagt van het onderhoud. U kunt zich dan richten op waar u goed in bent en dat in ondernemen en door middel van promotie op uw eigen netwerk websites van uzelf of uw klanten promoten. Daarnaast krijgt u ook nog eens helder advies hoe u het meeste kunt halen uit uw netwerk zodat uw investering nog meer waard wordt.

Multiple A-,B- & C-Class IP Hosting

Wij zetten voor u het hele netwerk op waarbij al uw sites op verschillende A,B & C-Class IP hosting accounts komen te staan. Wij maken geen gebruik van traditionele SEO hosting aangezien dit in feite bad neighbourhoods zijn en Google de link netwerken die hierop staan redelijk eenvoudig kan achterhalen. We delen alle websites in verschillende niches in en zetten elke website van elke niche dan op een unieke A, B of C-Class IP hosting account. In totaal hebben we beschikking tot zo´n 10 verschillende Class IP hostings en u kunt dus 10 sites per niche door ons op laten zetten. Dit is veelal genoeg om zeer zware concurrentie aan te gaan in Google. Wij laten u precies zien hoe u het meeste kunt halen uit uw netwerk en de meeste link kracht kunt doorspelen naar uw money sites!

Dropped Domain Domeinen Drop Catchen En Kwaliteit Onderzoek

Wij zijn expert in het dropcatchen en onderzoeken van de kwaliteit van dropped domains. Naast het drop catchen doen wij onderzoek naar het backlink profiel van de domeinen (kwaliteit backlinks, aantal refererende domeinen en C-Class IP´s), bekijken de Majestic Trust & Citation Flow, geschiedenis van het domein in Archive.org (alleen domein die waren gebruikt als werkelijke business of informatie bron domein worden geselecteerd) en bekijken hoeveel pagina´s van de domeinen nog in de index van Google zitten en dus gedeïndexeerd zijn want anders zullen de links niet meetellen wanneer ze niet geindexeerd worden. Voor slechts €75,- per domein onderzoeken deze factoren voor je. De kosten voor het registreren van een .nl domein met Whois protectie bedraagt €15,- ex. BTW per jaar.  Dit is stukken goedkoper en beter dan bij DomainOrder.nl, of Domeinveiling.nl want naast deze lage prijs doen wij onderzoek naar de kwaliteitseigenschappen van de domeinen en ontvangt u Whois protectie vanaf het moment van registreren. Bij voorgenoemde services is dit niet het geval en kan Google meteen zien dat voorgenoemde bedrijf de register was en dat is een footprint op zich. Na het registreren van de domeinen maken we gebruik van de DNS om connectie te maken met de server aangezien alle domeinen worden gekoppeld met een unieke IP C-Class. De connectie gegevens die Google dan ziet zijn voor elk domein uniek. Een veelgemaakte fout is dat men via de Nameservers connectie maakt met de host. Wanneer de hosting accounts van dezelfde Nameservers gebruik maken dan laat dit natuurlijk een footprint achter. Belangrijk om dit dus meteen goed te doen want deze veranderingen aan DNS en Nameserver instellingen zijn vrijwel direct zichtbaar voor Google.

Kwaliteit Van De Domeinen Die Wij Voor U Drop Catchen:

De domeinen zullen dan de volgende kwaliteiten bezitten:

 • Trust Flow 10+
 • Citation Flow 10+
 • Trust/Citation Flow verschil niet te hoog
 • Gezond Nederlands backlink profiel, goede kwaliteit links, geen spam links en natuurlijke anchor text verhouding.
 • .nl domein
 • Goede domein historie in Archive.org & Google index wanneer de site nog ge-indexeert is, dus kwaliteit sites en geen spam sites.
 • Domeinen zitten nog in de Google index.

WordPress Met Belangrijkste Plugins, Unieke Designs, Homepage Links & Configuratie

Via de script installer op de hosting accounts installeren we een verse WordPress installatie van de laatste versie. Na installatie worden alle instellingen goed gezet zoals:

 • Uitzetten blog reacties; Wanneer je dit niet doet wordt je mailbox overspoeld met blog spam reacties die je telkens moet verwijderen.
 • De standaard “Hello World” blog post en “About Us” pagina worden verwijderd aangezien die geen waarde toevoegen en hier de blog reacties nog voor aan staan.
 • De standaard widgets bevatten links die ervoor zorgen dat uw site leegbloed. Hoe minder uitgaande links er op uw site staan hoe meer link juice er vloeit naar de pagina´s waar u naar wilt linken.
 • Homepage blog post count staat standaard op 10. Deze zetten we op 20 zodat u 20 in plaatst van 10 homepage links heeft per site (bij 1 uitgaande link per artikel).

De volgende plugins zullen we installeren en configureren:

 • Updraftplus; Auto backups naar Amazon S3
 • mainwp-child; Connectie met central beheersysteem
 • wordpress-seo; plugin voor XML sitemap en zoekmachine optimalisatie instellingen en dus betere vindbaarheid van je artikelen in Google. We zullen de instellingen die wij zelf gebruiken en waar wij de beste resultaten mee behalen voor u installeren.
 • shareaholic; Social sharing plugin
 • enhanced-custom-permalinks; Oude pagina´s met autoriteit kunnen weer worden opgebouwd
 • all-404-redirect-to-homepage;Alle link juice die naar oude niet meer bestaande pagina´s gaat wordt zo niet verloren maar wordt naar de homepage gestuurd.
 • simple-share-buttons-adder; Social share plugin
 • simple-sitemap; HTML Sitemap voor je site
 • contact-form-7; Zeer geode contact formulier plugin
 • contact-form-7-honeypot; Anti spam maatregel voor je contact formulier
 • wordfence; Zeer goede veiligheid plugin
 • recent-posts-flexslider; Leuke plugin om laatste artikelen met plaatjes in slideshow in een widget te presenteren.
 • simple-add-pages-or-posts; In bulk pagina´s en artikelen aanmaken.
 • wp-slimstat; Alternatieve manier om toch je web statistieken te kunnen checken. We willen immers niks vrijgeven aan Google en ons dus niet aanmelden bij Google Analytics want dan geven we ons netwerk vrij.

Automatisch Backups & Herstel Systeem:

Alle websites worden geïnstalleerd via de script installer die aanwezig is op de server. Grote voordeel hierbij is dat op deze manier de automatische backups via de script installer kunnen worden ingesteld en via een cron job stellen we dan in dat de backups die ouder zijn dan 7 dagen automatisch worden verwijderd. Op deze manier voorkomen we dat de hosting accounts vol lopen en met 7 dagen speling heb je met 95% zekerheid een goed werkende backups op de server om te herstellen indien de site offline gaat want als de site niet meer werkt wordt er normaal gesproken ook geen backup meer genomen. Groot voordeel van de backups op de server is dat deze via de script installer met een druk op de knop weer terug te zetten zijn en dit erg goed en foutloos werkt. Om de andere 5% ook nog uit te sluiten installeren we voor u een backup module die ervoor zorgt dat de backup op van te voren ingestelde tijden een backup naar de Amazon S3 cloud server stuurt. Het uploaden naar de cloud server gebeurt in kleine stukjes en daarom is het herstellen een klusje die wat langer duurt en eerder fout kan gaan indien je met grote sites te maken hebt. Toch werkt ook deze methode erg goed en wordt hiermee 4,5% risico van het verlies van een site zonder dat er een snelle restore optie is uitgesloten. Een heel enkele keer kan het voorkomen dat een programmeur een fout moet herstellen om de site weer online te krijgen. Dit kan komen door plugin conflicten en vaak zijn plugins die bepaalde geautomatiseerde scripts gebruiken dan de oorzaak aangezien die ook vaak de bestanden van de site erg groot kunnen maken. Daarnaast is het natuurlijk altijd verstandig om op uw eigen pc een backup van de site te bewaren, dit doen wij zelf ook altijd wanneer we een backup maken.

Effectief Blog Netwerk Beheer Met MainWP Incl. Alle Premium Plugins

Evenueel kunnen we ervoor zorgen dat u middels Mainwp alle site kunt beheren. U kunt dan via 1 control panel updates uitvoeren en inloggen op alle sites. U kunt tevens login accounts aanmaken voor bijvoorbeeld uw content schrijven met bepaalde rechten zodat hij of zij alleen bij blogs kan in een bepaalde niche en alleen blog artikelen kan plaatsen maar niet andere artikelen kan aanpassen. U kunt de rechten zelf zo streg of soepel instellen als u wilt. Daarnaast zijn er vele extra mogelijkheden middels de op het moment van schrijven 60 premium plugins, zie voor een actueel overzicht: https://extensions.mainwp.com/.
De meest belangrijke zijn o.a.:

 • Post Dripper Extension;
  U kunt artikelen publiseren op de verschillende blogs en verspreiden over een bepaald tijdvak om zo uw blog levendig te houden in de ogen van Google. Dit is voor uw Google rankings beter dan wanneer u alle artikelen ineens zult posten.
 • Broken link checker; Links die naar een 404 error pagina linken of een niet bestaande site (komt veel voor als URL´s veranderen, sites offline gaan of u een type fout maakt bij het aanmaken van een link) dan wordt de gebruikerservaring negatief beïnvloed en Google is er om een goede gebruikerservaring te bieden aan haar gebruikers dus zullen broken links uw rankings negatief beïnvloeden. Eenvoudig op lossen met deze broken link checker die uw hele site analyseert en aangeeft waar de kapotte link staan.
 • Cloon sites; Dupliceer je websites, erg handig als je een template site maakt en deze gebruikt als basis voor nieuwe sites.
 • Comment Management; Beheer alle reacties op al je sites via je control panel
 • Bulk file uploading naar al je sites
 • Page speed test; Snel ladende websites scoren beter in Google. Analyseer waar de langzaam ladende items van uw site zich bevinden en los dit op adhv de gegeven tips.
 • Favoriete plugins en themes bijhouden en organiseren in groepen/categorien

Website Uptime Monitoring

Met de website uptime monitoring plugin kunnen we niet alleen checken of de websites nog online zijn maar hoe of de hosting goed werkt levert en niet te vaak offline is.

Wij Zorgen Voor Overzicht In Chaos!

Het is van belang goed bij te houden waar alle sites staan en wat de login codes zijn voor:

 • Hosting Account
 • Website Beheerders
 • Email Adressen

We leveren al uw hosting detail en de inlog codes aan in een overzichtelijk Excel sheet zodat u altijd alles bij de hand heeft en goed kunt bijhouden.

Tip, gebruik Roboform.com programma om uw wachtwoorden te onthouden. Dit gaat u veel tijd en frustratie besparen met het invullen van uw login gegevens, aanmaken van accounts bij websites (met van tevoren ingestelde profielen) en w zult haast nooit meer uw wachtwoord gegevens hoeven op te vragen want die heeft u nu veilig opgeslagen.

Eigen Blog Netwerk Bestellen

Wilt u na het lezen van dit artikel ook uw eigen blog netwerk? Neem dan contact met ons op voor een consult op maat. Wij zullen uw wensen aanhoren en met de beste oplossing voor uw situatie komen met en bijbehorende vrijblijvende prijsopgave!

Comments are closed.