VPS Hosting Vergelijken – Review Van De Beste VPS Webhosting Providers

Written by admin - Blog - Comments Off on VPS Hosting Vergelijken – Review Van De Beste VPS Webhosting Providers

Bent u op zoek naar de beste VPS hosting providers van Nederland en wilt u een eenvoudige vergelijking kunnen maken? Neem dan een kijkje hieronder alwaar u eenvoudig de beste VPS aanbieders kunt vergelijken.

Managed VPS Hosting

Voor managed VPS webhosting kunt u terecht bij Sohosted. Alle instellingen worden dan voor u naar wens ingesteld. U betaald hierdoor wel een hogere prijs dan wanneer u de VPS zelf zou inrichten. Dit is mogelijk met unmanaged VPS service, zie ook hieronder.
SoHosted managed vps banner 728x90

Volgens verschillende forum topics zijn Neostrada Cloud VPS, Transip VPS en Tilaa VPS de beste VPS server providers. Deze VPS providers krijgen de beste reviews en lijken ons ook het meest betrouwbaar. Neostrada gebruiken we zelf ook en ze zijn vriendelijk geprijsd voor wat je ervoor terug krijgt. Tevens is het een bedrijf met voldoende kennis in huis en zullen ze niet snel failliet gaan en hun service ineens stoppen wat nogal eens voorkomt bij amateurs en te goedkope hosting providers. De support staat ons altijd goed te woord dus we hebben geen klachten. Kijk ook eens op de VPS vergelijken site voor de laatste VPS hosting aanbieders vergelijkingen.

Unmanaged VPS Hosting

Ook voor unmanaged VPS webhosting kunt u terecht bij Sohosted. U kunt dan helemaal zelfstandig uw VPS server in (laten) richten en afstemmen op uw specifieke behoeften.
SoHosted unmanaged vps banner 728x90
Hier vind u referenties van gerbuikers van de VPS diensten van Sohosted:
https://www.sohosted.com/vps/vps-referenties/

Comments are closed.