Gratis Website Verhuisservice van Oude Webhosting Naar Onze Hosting

Written by admin - Blog - No Comments

domein-verhuizen-naar-server-space“Gratis website verhuisservice van uw oude webhosting naar de hosting service van Server Space.”

Wilt u uw website verhuizen naar een betrouwbaar hostingbedrijf maar wilt u niet dat uw website lang uit de lucht is? Neem dan contact op met Server Space. Wij verhuizen uw website gratis naar onze servers. Het verhuizen van een Joomla of WordPress website gaat normaal gesproken binnen een half uur net als 90% van alle andere websites. Mocht het verhuizen van een website onverhoopt langer duren dan een half uur dan brengen wij €20,- per 15 minuten in rekening. Het verhuizen van uw domeinnaam is ook geheel gratis en hier komen nooit extra kosten bij kijken.

Hoe kunnen wij uw website verhuizen?

De verhuis procedure die we volgen is als volgt:

  • U krijgt een persoonlijke projectmanager
  • De projectmanager inventariseert uw huidige hosting en website bestanden
  • We verhuizen indien gewenst uw domeinnaam naar Server-Space.nl of geven u de instellingen die u moet doen om de domeinnaam naar de hosting te laten verwijzen
  • De projectmanager kopieert uw website bestanden naar de Server Space servers
  • De projectmanager test uw website op onze hosting en optimaliseert de hosting instellingen
  • U kunt hierna controleren of uw website goed werkt
  • Bij 100% tevredenheid maken we uw e-mailadressen en eventuele forwarders aan en ontvangt u een factuur voor de 1e jaar hosting en wanneer het overzetten langer dan 30 minuten heft geduurd een factuur voor de tijd dat het overzetten buiten de gratis 30 minuten valt.

Dankzij onze gratis verhuisservice loopt u geen risico bij het verhuizen van uw website wanneer u van hosting provider wisselt naar Server-Space.nl. Neem contact op om de verhuisservice aan te vragen.

Comments are closed.